Rubriken betyder bara att vi läser den bokken i skolan ;) HEJ förresten! Det var ett tag sen kan man ju säga! Men jag är lite rastlös på att blogga nu så det blir inte så mycket.... ;) Måste bara berätta en kul grej som Asse sa idag! 


JAG: Asså jag hatar att ha två tunga väskor när vi har idrott! 

ASSE: VA!? Har du tvål på tungan?? 

JAG: HAHAHAHA! 

ASSE:HAHAHAHA!

BÅDA: HAHAHAHAHAHAHA! 


Ganska dålig hörsel eller vad!?! Haha, vi garva iallafall ganska länge åt det :D På bussen tex så satt vi o garvade heeela tiden! :D :D Kul man kan ha! 

Ska om nån timme iväg på tävling med min vovvis :) Hoppas jag vinner! Haha, nej men vi kommer nog inte sist iallafall! Och imorgon blir det KARLSKROONA med klassen + eva + helen = den störda klassen :-D Haha, vi ska spela laserdom :) kommer säkert bli hur kul som helst! Har ju aldrig spelat det förut! Naje, nu ska jag göra något annat!

En charmig bild på lilla LELLE! :D Söt vovve!