Idag har jag absolut inte haft någon tid till att blogga. Vi har städat hela vardagsrummet och flyttat upp alla Hannas miljoner leksaker till våran hall. Imorgon ska vi fortsätta att fixa carporten och städa där tills på lördag. Imorgon ska jag också göra fem stooora kladdkakor :) Men jag tycker ju tat det är kul o baka så det går säkert bra ;) Idag så kom det ett brev och där stod det att min nya telefon hade kommit. Så vi åkte för att hämta den men när jag öppnade paketet så var det PAPPAS mobil som var där inne! Jag blev skitsur för han har ju fått en HTC Desire. Så min mobil kommer förhoppningsvis imorgon eller på måndag. 

Förresten så var det inte en Xperia X10 Mini som jag ska få, utan en Xperia X10 Mini Pro! Men alla dessa namn som nästan är exakt likadana är ju inte lätta att hålla reda på. Vad det där Pro:et gör på mobilen har jag ingen aning om men skillnaden är nog minimal mellan  ...mini och mini Pro... ;D 

Här är en bild på ungefär hälften av Hannas alla leksaker. Jag kan inte minnas att jag hade såhär många leksaker när jag var liten, men det beror väl på att Hanna är liiite bortskämd ;)

Dessutom så är några av hennes leksaker mina som jag hade, och jag hittade en av mina dockor helt förstörd efter att Hanna ritat med en bläckpenna i dens ansikte!!!??? ÖhhH!

Nu är jah så himla trött så jag tror jag snart svimmar... NATTTI!