Jag har varit på prao i tre dagar nu. Det har varit lite sisådär kan jag tycka... :/ Både kul och drygt... Idag var det jättekul för jag och mina prao-kompisar + Jocke :) Sen gick vi den långa vägen upp (700 trappsteg) till toppen av skorstenen.

Det var kallt och det var fullt med krypande flugor hela vägen upp!! Usch!! Men upp kom vi efter en lång vandring runt runt! Det var en liten stege upp till en lucka i taket. Det blåste som satan! Hjälmen som jag hade på mig höll på att blåsa av! Det var bara ett litet staket runt om så man kunde lätt trilla de 140 m ner! Det är ju trots allt en skorsten så i mitten av hela "pinnen" går ett enormt rör som sedan slutar högst upp. Det var bara några decimeters stängsel till det hålet. Jag kollade ner och det var totalt svart - där vill man inte trilla ner!!!!! :O Det var världens utsikt iallafall! as coolt!! :D 

Jag var för övrigt i den skorstenen längst till höger på bilden. :) Det svajade också där uppe! Kändes som hela tornet skulle rasa ner. Det var några som hade klättrat upp där på natten och hoppat fallskärm därifrån - AJA BAJA sa vakten senare! HAHA! Det får man inte göra!! 

Detta var helt klart veckans upplevelse! :D Yeppiiiiiii