Rubriken stämmer så himla bra till denna dagen! Kom hem för en stund sedan efter att ha varit ute en runda med Asse. Vi promenerade lite i skogen med hundarna och fotade lite :) Nu är jag alltså hemma och ska strax ta något och äta. Vi börjar kl 10.00 imorgon så det blir någon extra timmes sömn isllafall. 

Måste bara berätta vad som hände igår! Sjukt kul var det iallafall! 

Jag och Asse var på träning och vi fick inte springa tillsammans - det sa ledarna, men det gjorde vi ju såklart ändå! Men när vi var i skogen så tappade vi helt bort oss och visste inte vart vi var, så vi gick och gick... Sen kom vi till E-22 och då tänkte vi att vi kan följa den så borde vi komma tillbaks. Och då gjorde vi det! Vi gick bredvid vilt-stängslet och följde några hundra meter innan vi kom på att vi var på helt fel sida, så då klättrade vi över stängslet och gick på insidan istället en liten bit. Sen sprang vi över vägen och kröp under stängslet på andra sidan.

Vid detgär laget så var vi vääääldigt sena så vi sprang hela vägen tillbaka. När vi tillslut var framme så hade de skickat ut en för att leta efter oss (!!!) Vi var ju 1,5 timmar sena. Men lite kul var det ialladfall! Bilarna som körde förbi på E-22 kollade jättekonstigt på oss där vi sprang omkring helt lost! Haha! :D