Tessie har blivit lite sjuk. Hoppas hon blir bättre tills vi åker. Jag håller på o packar just nu.

Jag träffade Julia o Frida idag! :D De var jättebruna båda två! FUUSK! Jaja, östersjö var som vanligt. Kul o myckett folk. Jag köpte iallafall ganska mycket grejer ;) Ska göra ett inlägg strax och visa!

Imorgon ska vi på östersjö igen och sen på kvällen kommer nog Asse, Julia och Frida hit och så hittar vi på nåt kul! Sen åker vi till Rhodos på lördag kväll. Vi åker till lund och sover i ett tåg (Whööt?!) nej, men det är typ som ett litet hotell som ligger i ett tåg. Hoppas bara inte att tåget åker iväg medans vi sover! Haha!

Sen på söndag mogon tidigt, tidigt så går flygplanet till RHOODOS!

Jag kommer att kunna blogga från pappas dator under resan och lite från mobilen. Sen efter en vecka kommer vi hem och då blir det bara soft fram till... skolan...

Bild på mig o Tessie på tävling i Växjö.